15/10-2023

WORKSHOPS I EFTERÅRSFERIEN

Prøv kræfter med drama og teater - for 8-14 årige


Du kan få lov til at prøve, hvordan det er at lave drama og teater, når Favrskov Dramaskole laver workshops i både Hammel og Hadsten i efterårsferien. Alle børn i alderen 8-14 år kan være med.

To af vores dygtige undervisere vil lære dig sjove og spændende tekniker til at spille teater og lave improvisation, og det er både for erfarne og for nybegyndere.

Gør din efterårsferie meget sjovere med en hyggelig formiddag enten onsdag 18/10 kl. 10-11:30 i InSide i Hammel eller torsdag 19/10 kl. 10-11:30 i Sløjfen i Hadsten.

Deltagerprisen er 30,- kr, og billetten kan købes her: Billet

Vi glæder os til at vise dig, hvad drama teater og skuespil er.


7/3

SKAL DU SPILLE KLODSHANS

Meteorerne i Hammel ønsker flere skuespillere


På Hammels dramahold Meteorerne øver vi for tiden på forestillingen Klodshans, som skal spilles i juni. En del af rollerne er besat, men vi mangler et par stykker til at spille nogle af rollerne. Så hvis du er mellem 9 og 14 år, og har lyst til at spille en lille eller stor rolle, kan du skrive en mail til os på HER.

Lige nu er følgende roller ledige: Klodshans, hans mor, Oldermanden, de to skrivere.

Læs om Meteorerne HER.


2/2

SKRÅL

En børnekulturfestival i Favrskov Kommune


Favrskov Dramaskole er stolte af at være en af arrangørerne af Favrskovs nye børnkulturfestival SKRÅL, der kommer til at foregå i dagene 15. til 18. juni i og omkring Kulturhus InSide i Hammel.


SKRÅL er en festival, der samler alle de institutioner og foreninger, der laver kulturelle aktiviteter for og især med børn.


I fire dage får Favrskovs borgere en masse forestillinger, koncerter, workshops og overraskende oplevelser, og den helt store hovedattraktion er, når Sigurd Barrett sætter sig ved tangenterne og giver os en tiltrængt svingtur i hans musikunivers.


Som en del af SKRÅL har vi udbudt en tekstkonkurrence, hvor skoleklasser på 4. og 5. trin samt klubber og SFO'er har mulighed for at komme med deres bud på en tekst og vinde en bowlingtur med sodavand og popcorn. Vinderteksten bliver sat på melodi af Sigurd Barrett, og vindergruppen får lov at være med som kor, når den skal uropføres til koncerten.


Gruppen bag SKRÅL er Favrskov Bibliotekerne, Favrskov Dramaskole og Favrskov Musikskole.


25/1

KLODSHANS I HAMMEL

Dramaholdet Meteorerne fra Hammel har valgt Klodshans


En herlig flok drama-elever har enstemmigt vedtaget, at de vil spille eventyret om Klodshans som deres store forestilling i foråret 23. Prøverne er gået i gang, selvom der endnu er ubesatte roller, men de unge skuespillere er overbeviste om, at der nok skall komme flere til, når det rygtes, at det er det populære eventyr af HC Andersen, de arbejder med.


I Meteorernes udgave af Klodshans får vi lov at opleve en hel perlerække af håbløse friere, der prøver at vinde prinsessen med mere eller mindre fjollede kundskaber indenfor både sang, dans, trylleri, comedy, dans og klovnerier.


Forestillingen spilles i dagene 15. til 18. juni som en del af programmet til SKRÅL festivalen.